6 listopada:
– 2 i 5 lekcja – mini wykład pt.: “Zioła w kuchni” (klasy 5 – 6),
– godz. 14:00 – warsztaty nakrywania do stołu (klasy 3 – 6),
– godz. 15:00 – warsztaty przyrządzania kolorowych i zdrowych przekąsek (klasy 3 – 6),
– godz. 18:00 – prelekcja na temat zdrowego odżywiania oraz prezentacja wykładowcy Zespołu Szkół Gastronomicznych pt.: “Jak przygotować atrakcyjne drugie śniadanie.” (propozycja dla rodziców),
10 listopada:
– warsztaty pieczenia bułeczek:
godz. 14.00 – klasy 1 – 3,
ok. godz. 15.00 – klasy 4 – 6.
Prosimy, aby chętne dzieci zapisywały się na listę dostępną w holu na parterze szkoły.
13 listopada:
– wykład pt.: “Zioła w kuchni” (klasy 5 – 6),
16 listopada:
– Zapraszamy chętnych rodziców na warsztaty pieczenia chleba. Zapisy rozpoczną się 12 listopada – lista dostępna będzie w holu na parterze szkoły. Proszę wziąć ze sobą foremkę keksówkę i miskę metalową średniej wielkości.